torsdag 21. januar 2010

en velfortjent dag paa SPA

Inger og jeg har jo selfolgelig folt behovet for aa prove ut billig thailandsk spa. En torsdag kveld, etter at undervisning var ferdig, fant vi plutselig ut at vi ville bruke vaar fridag dagen etter til aa pleie vaare "hardt" arbeidende kropper, etter den lange arbeidsuka vi har hatt her i Thailand.
Saa vi slo opp i Lonely Planet boka vi har liggende her, og leste noye igjennom alle spa- og massasjetilbudene. Vi sokte opp noen paa internett, og fant til slutt, etter mye research, det spa-senteret som kunne holde maal med vaare onsker;) Vi hadde valgt oss ut en pakke paa 4 timer, noe vi var godt fornoyde med! Pakken inneholdt forst 40 min. i en infrarod sauna, som skulle varme opp kroppen og ikke rommet rundt. Gradene her steg opp til over 60! 40 minutter foltes veldig lenge for to rastlose jenter i ei trang lita "bu", med thailandsk kvalitetsmusikk strommende fra hoytalere rett over hodene. Etter hvert fikk vi servert kald kokkosmelk i hver vaar kokkosnott, noe som gjorde de lange minuttene litt bedre:). Etter saunaen fikk vi en "bodyskrub", og her ble vi virkelig skrubbet! Vi var helt gule paa kroppen etter olja, noe som satte fin farge paa haandklaerne vaare!
Saa delte vi oss, og jeg fikk boblebad, mens Inger fikk noe som het "bodywrap", deretter byttet vi. Bodywrapen var det beste med hele spa-pakken! Jeg ble smurt inn i en graa, helt myk gjorme, som foltes ut som kald luft mot huden. helt fantastisk! hele kroppen ble smurt inn mens jeg laa paa en gladpack-lignende duk, som etter paa ble brettet rundt meg. her laa jeg, godt innpakket, mens jeg fikk hodemassasje, noe som endte med at jeg sovnet.
Til slutt var det aromamassasjen. Den var baade god og vond. Da de masserte magene vaare foltes det som om allt ble most og rort sammen der inne. Det var absolutt ikke noe behagelig. Men alt i alt var dette en vellykket tur, og en god opplevelse:) Vi fikk lunch inkludert i prisen, og vi kunne velge mellom mange supersunne smaaretter. Vi folte oss veldig rene og friske etter disse fire timene!
Paa turen bort til spa-senteret hadde vi bare brukt taxi, men hjem igjenn ville vi utforske vilke transportmidler vi hadde, og prove aa komme oss hjem paa litt mer spennende maater. Det forste vi tok var en tuk-tuk. En liten, lastebil(eller en scooter-lignende kjerre), med et sete for to bakerst. deretter tok vi taxi i to minutter kanskje, for vi ombestemmte oss og gikk av, for saa aa ta skytrain, buss, taxi igjenn, og til slutt scootertaxi fra Tesko Lotus kjopesenter like i naerheten av kirka. turen, som den andre veien tok rundt en time, hadde vi naa brukt 4 timer paa. Men det var en god erfaring, og vi fikk en god ovelse paa aa orientere oss rundt! Den gode folelsen av myk og ren hud, foltes ikke like ren og god lenger, etter all tiden vi brukte i den ekstreme eksosen. Vi hadde altsaa brukt fire timer paa aa rense huden og aapne porene, og brukte fire timer paa aa fylle dem igjen med skitten luft og eksos!;)

-Solveig-


Gratis lunch, sunt og godt!





Inntar super eksosluft i vaare aapnede porer, paa vei hjem i tuk-tuken.





2 kommentarer:

  1. Det hørtes jo bare HERLIGT ut!!! =D
    Liker dåkke to altså!!

    SvarSlett
  2. Hææ?? Solveig og Inger på spa...? Huske alle de gangene eg har prøvd å massera Solveig, og då klare hu ikkje å ligga stille lenge... Men 4 timer?!? IMPONERT!! =) Hørtes iallfall heilt herligt ut! Kos dokke videre =)

    SvarSlett