lørdag 6. mars 2010

Koh Lipe

I kveld er vaar siste kveld her paa vaart paradis paa jord! Oppholdet vaart utvidet seg underveis fra 5 dager til 12 dager, men vi foler oss enda ikke klare til aa dra.
Etter seks uker i travle og eksosfylte Bangkok var det ubeskrivelig deilig aa legge kropp og sjel i blot i et knall gront og klart hav, langs lange hvite strender. Dagene her har for det meste bestaatt av bading, soling, lesing og snorkling. Frokostene vaare har for det meste bestaatt av musli med fersk frukt og youghurt, paa stranden og med utsikt over havet. For en god start paa dagen!:)
Middagene vaare har blitt intatt ved bord opplyst av stearinlys langs strandkanten, og med bolger som etter hvert kommer skyllende over taerne.

Koh Lipe er ca 1 km bred, og er den eneste oya i nasjonalparken det er lov aa bo/bygge paa. Innbyggerne her er sjo-sigoynere, som fikk denne oya tildelt av kongen for aa ha et sted aa kalle sitt eget. Fra "vaar" strand til "hovedstranda" gaar oyas eneste handlegate. Den har smaa boder og koselige spisesteder - idyll!
Et av hoydepunktene har definitift vaert at begge to har tatt dykkersertifikatet! Det var en fantastisk og spennende opplevelse aa oppage naturen under vann! Vi har til sammen hatt seks dykk og vaert nede paa 21 meter! :)
Det var i korte trekk livet her paa Koh Lipe. Vi har hatt noen fantastiske dager, og ser frem til aa komme tilbake en gang!






























































































-Solveig og Inger-

6 kommentarer:

  1. Gøy å høra at dåkk har d bra på strandå, d e veldig vel fortjent.
    Eg har vert i sirdalen på dagstur med Tobias, me hadde drømme forhold både me været og med forholde i bakken.
    Ellers har eg fått meg bank kort, vært i bursdag og vert me folk.
    Det e fint å vita at dåkk fortsatt leve og ikje har drukna i sol og velvære.

    Vegard

    SvarSlett
  2. Høyres ut som ein draum! Og so fantastiske bilder!! Likte ekstra godt det av beina på stranda.. Måtte de få ei god reis vidare! Synest det er kjekt å fylgja dåke på bloggen - både i tekst og bilder! Ser dåle so levande for meg! Go klem frå mor

    SvarSlett
  3. Hørres awsome ut +ser awsome ut..!! Missunelsen står i taket..!!
    Glede meg te å hørra/lesa å se mer bilder..!!
    Mail skrives nå i dette øyeblikk te deg inger! ;)
    God klem fra Hm

    SvarSlett
  4. Wow! Dere er heldige! Kos dere så mye dere kan! Digg å være på stranda å dykke, kunne ønske jeg fikk gjøre det! Her er det fortsatt kaldt, og det snødde faktisk for noen dager siden!!

    SvarSlett
  5. Aahhh... Jeg sukker og drømmer om å ha mine tær rett ved siden av deres! For noen bilder, for et sted!

    SvarSlett